ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ

Τελευταία μέρα σήμερα των μαθημάτων πριν από τις διακοπές του Πάσχα και τα Πρωτάκια είπαν το Λάζαρο. Δηλαδή τα πατροπαράδοτα κάλαντα του τόπου μας για την ανάσταση του Λαζάρου.

Αρχή κάναμε από τον αγαπημένο μας  διευθυντή, τον κ. Ηλία Δημητρίου:



Κατόπιν δρόμο πήραμε και δρόμο αφήσαμε και είπαμε τα κάλαντα σε καταστήματα, υπηρεσίες κλπ. Βασικός προορισμός μας όμως ήταν το γραφείο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο διευθυντής της, ο κ. Κωνσταντίνος  Νάτσης:


Η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη, φαίνεται εξάλλου και από τη φωτογραφία, όταν είδε ξαφνικά τα Πρωτάκια μπροστά του! Η Αρετούλα μάλιστα του χάρισε και το καλαθάκι της!

Με χαρά μας δέχθηκαν και όπου αλλού πήγαμε να τα πούμε, κάποιοι μάλιστα μας καλούσαν μόνοι τους!

Δυστυχώς τα ποδαράκια μας είναι ακόμη πολύ μικρά και δεν αντέχανε να τα πούμε σε όλους όσους θα θέλαμε. Πάντως και έτσι το ταμείο της τάξης μας απέκτησε σήμερα 107,20 ευρώ! Ποσό που μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε την προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας. Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους γονείς ότι την πρώτη Τρίτη μετά την Κυριακή του Θωμά, και ώρα 12.25, θα έχουμε ομαδική συγκέντρωση γονέων για να πάρουμε απόφαση για το θέμα αυτό. Αν θα πάμε και πώς θα πάμε... Υπάρχει η σκέψη ή να κλείσουμε μικρό πούλμαν (και εφόσον βεβαίως βρούμε διαθέσιμο) για να μας πάρει λιγότερα ή να κλείσουμε κανονικό πούλμαν και να έρθουν  μαζί μας και γονείς. Ο προορισμός είναι μαγευτικός, λίμνη Ζηρού, και αξίζει να κάνουμε όλοι μαζί εκδρομούλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε για τη σημερινή μας εξόρμηση στις 4 ομαδάρχισσες! Την Αριάνα, την Αριστούλα, τη Δήμητρα και τη Μαριλένα. Μαθήτριες της Στ' τάξης του σχολείου μας, που λόγω και της απουσίας του δασκάλου τους δεν είχαν μάθημα και δέχτηκαν πρόθυμα να συνοδεύσουν τα Πρωτάκια! Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη! 




Σύντομα θα ανεβάσουμε και ηχητικό ντοκουμέντο από τα σημερινά κάλαντα!

Ευχόμαστε σε όλους χαρούμενες διακοπές και Καλή Ανάσταση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου