ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ HELMEPA JUNIOR


Αθήνα, 23 Μαΐου 2013


Ας κάνουμε τ’ όνειρο των παιδιών … πραγματικότητα

Ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Παιδικής HELMEPA με θέμα: «Ονειρεύομαι να ζω σ’ έναν κόσμο καθαρό». Συνολικά 352 Ομάδες από 101 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, έστειλαν 318 έργα που αποτύπωναν τα όνειρα της νέας γενιάς για έναν καθαρότερο κόσμο.

Ο Διαγωνισμός φέτος διεξήχθη ξεχωριστά για 2 κατηγορίες παιδιών, α) ηλικίας 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής και β) ηλικίας 8-12 ετών. Όλα τα έργα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Παιδικής HELMEPA, όπου το Προεδρείο και τα μέλη του Προγράμματος είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν αυτά που ήθελαν να βραβευθούν.

Αναλυτικά, τα Βραβεία σε κάθε κατηγορία απονεμήθηκαν ως εξής:

Κατηγορία 1η: Ηλικίες 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής

Α’ Βραβείο: 22ο Νηπιαγωγείο Ρόδου, Ομάδα 1217(Ν), 5-6 ετών



Β’ Βραβείο: 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου, Ομάδες 1283(Α)-1284(Α), 7 ετών




Γ’ Βραβείο: 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου, Ομάδες 1274(Α)-1275(Α), 7 ετών




Κατηγορία 2η: Ηλικίες 8-12 ετών

Α’ Βραβείο: Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μυκόνου «Σύγχρονη Παιδεία», Ομάδα 1996(Β), 9 ετών



Β’ Βραβείο: 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Καλύμνου, Ομάδες 1969(Β)-1970(Β)-1971(Β), 10 ετών




Γ’ Βραβείο: 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, Ομάδα 1436(Γ), 11 ετών



Τα 2 έργα που κέρδισαν τo Α’ Βραβείο θα εκτυπωθούν σε Αφίσες και θα διανεμηθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ στα μέλη των Ομάδων που κέρδισαν τα Β’ και Γ’ Βραβεία θα δοθούν αναμνηστικοί Έπαινοι Συμμετοχής.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, γιατί μας θυμίζουν με τις ζωγραφιές τους, ότι υπάρχει ένας πιο όμορφος κόσμος… αυτός που ονειρεύονται!

______________________________________

Αυτό ήταν το μήνυμα που λάβαμε σήμερα από την Helmepa Junior με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ζωγραφικής στον οποίο και η δική μας τάξη έλαβε μέρος με δύο έργα αλλά και ψηφίσαμε όπως είχαμε το δικαίωμα τα έργα που μας άρεσαν.

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν βραβείο και που όπως παρατηρούμε φέτος είναι όλες από νησιά, τη Ρόδο και τη Μύκονο, που απέσπασαν τα δύο πρώτα βραβεία, τη γειτονική μας Κέρκυρα και την Κάλυμνο που κατάφερε να κερδίσει τα μισά βραβεία του φετινού διαγωνισμού και μάλιστα το ίδιο σχολείο, το 2ο Δημοτικό της πόλης της Καλύμνου. Φαίνεται πως η Κάλυμνος δεν είναι μόνο το νησί των σφουγγαράδων αλλά και των μικρών ζωγράφων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου