ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Παιδιά, ψηφίζουμε για το διαγωνισμό ζωγραφικής της Helmepa Junior!

Μια ακόμη πρωτοτυπία εφάρμοσε φέτος η Helmepa Junior στο διαγωνισμό της! Καλεί τις ομάδες των εθελοντών να ψηφίσουν τα τρία καλύτερα έργα. Η άλλη πρωτοτυπία ήταν που φέτος για πρώτη φορά θα γίνουν δύο διαφορετικοί διαγωνισμοί, ένας για τα μικρά παιδιά και ένας για τα μεγάλα.

Τα έργα των μικρών θα τα βρείτε εδώ:

http://www.helmepa.gr/zip/DrawingCompetition1.pdf

Το αρχείο είναι γύρω στα 15 MB και θα κάνει μερικά λεπτά να κατεβεί. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε κατόπιν στον υπολογιστή σας και να δείτε με την ησυχία σας όλα τα έργα που διαγωνίζονται. Φυσικά δύο από τα έργα αυτά είναι της τάξης μας! Ελπίζω να μην τα έχετε ξεχάσει και να τα αναγνωρίσετε. Να σημειώσω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να ψηφίσουμε τα δικά μας έργα.

Η ψηφοφορία δε θα γίνει από τον καθένα ξεχωριστά. Όλη η ομάδα θα συζητήσει και θα διαλέξει τρία έργα από τους μικρούς και τρία από τους μεγάλους και η δασκάλα θα στείλει το αποτέλεσμα στην Helmepa.

Τα έργα των μεγάλων παιδιών είναι δημοσιευμένα εδώ:

http://www.helmepa.gr/zip/DrawingCompetition2.pdf

Με μια ματιά που έριξα έχω την εντύπωση ότι τα έργα των μικρών είναι καλύτερα από των μεγάλων! Πώς γίνεται αυτό, δεν ξέρω...

Ποια έργα μου άρεσαν εμένα, δε θα σας μαρτυρήσω ακόμη. Δε θέλω να σας επηρεάσω. Καλό είναι όποιοι τα δείτε, να σημειώσετε σε ένα χαρτί ποια σας άρεσαν περισσότερο ώστε τη Δευτέρα να είμαστε προετοιμασμένοι καλύτερα για την τελική επιλογή της κάθε ομάδας.

Αναδημοσιεύω στη συνέχεια και το σχετικό μήνυμα που μου έστειλε η Helmepa Junior:


Αγαπητά μέλη του Προγράμματος,

Φέτος για πρώτη φορά όπως γνωρίζετε ο Διαγωνισμός Ζωγραφικής διεξάγεται ξεχωριστά για 2 κατηγορίες παιδιών και κάθε Ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τα έργα που θέλει να βραβευθούν.

http://www.helmepa.gr/zip/DrawingCompetition1.pdf 
http://www.helmepa.gr/zip/DrawingCompetition2.pdf

Στους παραπάνω συνδέσμους υπάρχουν τα έργα του Διαγωνισμού. Στο αρχείο1 είναι τα έργα των παιδιών ηλικίας 5-8 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής και στο αρχείο2 εκείνα των παιδιών ηλικίας 9-12 ετών και μονοθέσιων / διθέσιων σχολείων. Στο κάτω μέρος κάθε έργου αναφέρονται το νούμερό του και η ηλικία των δημιουργών.

Κάθε Ομάδα Παιδικής HELMEPA, ανεξαρτήτως αν συμμετείχε στο Διαγωνισμό, έχει το δικαίωμα να ψηφίσει 3 έργα από κάθε αρχείο σύμφωνα με το παράδειγμα που ακολουθεί:

Παράδειγμα

Ομάδα 2000(Α)
αρχείο1: Έργα 5-18-54
αρχείο2: Έργα 27-43-96

Αν οι Ομάδες είναι 2 ή 3 τότε τα έργα θα πάρουν από 2 ή 3 ψήφους αντίστοιχα.

Ακολουθούν Οδηγίες:

Δείτε όλα τα έργα.
Επιλέξτε τα 3 που σας αρέσουν περισσότερο από κάθε αρχείο.
Λάβετε υπόψη την ηλικία των παιδιών σε σχέση με το έργο.
Δεν επιτρέπεται να ψηφίσετε δικό σας έργο ή του σχολείου σας. Στην περίπτωση που ψηφίσετε έργο του σχολείου σας, θα σας ενημερώσουμε να αλλάξετε τη ψήφο σας.
Στείλτε μας τις προτιμήσεις σας με φαξ (210-9407327) ή με e-mail (helmepajunior@helmepajunior.gr) σύμφωνα με το παράδειγμα μέχρι και την Παρασκευή  26 Απριλίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Με εκτίμηση,

HELMEPA JUNIOR  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου