ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ο Αγιασμός στο σχολείο μας


Σήμερα, Τρίτη, 8.30 το πρωί, έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο σχολείο μας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας. Ο καλός μας ιερέας διάβασε και έψαλε τις καθιερωμένες ευχές για καλή σχολική χρονιά, πρόοδο και υγεία των μαθητών και των δασκάλων. 


Στη συνέχεια ο κ. Δημητρίου Ηλίας, ο διευθυντής του σχολείου μας, εκφώνησε ομιλία και τόνισε την αξία της συνεργασίας ανάμεσα στους γονείς και τους δασκάλους. Καλωσόρισε επίσης τα μικρά του σχολείου, τα Πρωτάκια:


που είχαν συγκεντρωθεί δεξιά από τις σκάλες και κοιτούσαν και παρατηρούσαν τα πάντα με πολύ περιέργεια! Ε, νομίζω ότι κι εσείς στη θέση τους το ίδιο θα κάνατε! Ξέρετε τι είναι για ένα παιδάκι έξι χρονών η πρώτη μέρα στο σχολείο; Όλα καινούργια και όλα άγνωστα!

Στη συνέχεια τα μεγάλα παιδιά πέρασαν στις αίθουσες και τα Πρωτάκια με τους γονείς τους άκουσαν από τον κ. Διευθυντή σε ποιο τμήμα θα φοιτήσουν. Ποια δηλαδή θα είναι στο Α΄1 και ποια στο Α΄2. 

Αμέσως μετά μπήκαμε κι εμείς στις τάξεις μας. Πήραμε τα πρώτα μας βιβλία και ανακοινώσεις για όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς για τη φοίτηση του παιδιού τους στο σχολείο. 

Α, έπρεπε να είστε από μια μεριά να βλέπατε. Σίγουρα θα συμφωνούσατε ότι πιο όμορφα παιδάκια δεν έχει άλλη τάξη στον κόσμο όλο! Οκτώ αγοράκια και δώδεκα κοριτσάκια! 

Καλή χρονιά λοιπόν! Καλή πρόοδο! Με υγεία και χαρά! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου