ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!


Τα νέα μας:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Βάλε κι εσύ μια πινελιά στης γης τη ζωγραφιά!

Με αφορμή το μάθημα της Γλώσσας, "Τα πινέλα της φαντασίας", αλλά και το διαγωνισμό ζωγραφικής της Helmepa Junior που θέλουμε να λάβουμε μέρος, ας δούμε και αυτά τα πινέλα, τα πινέλα των παιδιών μελών της Helmepa και τι έχουν ζωγραφίσει σε προηγούμενους διαγωνισμούς:

2012
Πρώτο βραβείο

Τα έργα που πήραν το δεύτερο και το τρίτο βραβείο.

2011
Το πρώτο βραβείοΤο δεύτερο βραβείοΤο τρίτο βραβείο

2010
Το πρώτο βραβείο

Το δεύτερο και το τρίτο βραβείο του 2010Να και ένα έργο που πήρε μέρος στο διαγωνισμό αλλά δεν κέρδισε κανένα βραβείο. Έτσι κι αλλιώς οι μικροί εθελοντές της Helmepa Junior δε ζωγραφίζουν για το βραβείο αλλά για να στείλουν ένα ομαδικό μήνυμα για το περιβάλλον. Και είναι η χαρά της συμμετοχής που μετράει και της άμιλλας και όχι του ανταγωνισμού...

Βέβαια δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη τη φορά που μία από τις ομάδες μου κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 2006. Η ομάδα των κοριτσιών της Τετάρτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης:Τι τρελό πανηγύρι έκαναν τα παιδιά. Και όχι μόνο τα κορίτσια. Αλλά και τα αγόρια της τάξης και ας μην κέρδισε η δική τους ζωγραφιά. Γιατί όλοι μαζί είχαν προσπαθήσει και όλοι μαζί έδιναν τον αγώνα για θάλασσες και ακτές καθαρές!

Να θυμίσω ότι θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι:

«Ονειρεύομαι να ζω, σ’ έναν κόσμο καθαρό»

(δείτε περισσότερα για το διαγωνισμό εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου